Dierenarts An Havet

DierenartspraktijkDierenarts An Havet An Havet behandelt honden, katten, konijnen en andere knaagdieren. Tevens worden er duiven, schapen en geiten verzorgd. In de dierenartsenpraktijk wordt naar een kwalitatieve dienstenverlening gestreefd en een correcte preventieve geneeskunde. Om een vlotte samenwerking te garanderen wordt er steeds op afspraak gewerkt.

An Havet behaalde in 1993 haar diploma "dokter in de diergeneeskunde" aan de RUG en startte haar praktijk te Haasrode. Haar grote kinderdroom was uitgekomen: dierenarts worden. Al snel werd de praktijk te klein en werd besloten om met haar man Patrick een groter huis te bouwen mét praktijk in Blanden (Oud-Heverlee).

Tijdens zijn of haar hospitalisatie proberen we uw huisdier een tweede thuis te geven. Het is met name belangrijk dat uw huisdier zich in de praktijk op zijn gemak voelt. Om u als eigenaar niet te lang te laten wachten in de wachtzaal, wordt er steeds op afspraak gewerkt. Voor een vlotte werking worden afspraken minstens 4 uur vooraf geannuleerd, zoniet worden ze aangerekend.

In het geneesmiddelendepot beschikken we steeds over een ruime voorraad medicatie zodat er onmiddellijk met de gepaste medicatie kan worden gestart. Surf naar Facebook en sluit je aan bij de dierenvrienden van dierenartsenpraktijk An Havet.

 

 

Manuela behaalde in 2015 haar diploma als dierenartsassistente voor kleine huisdieren. Al van kleins af aan is ze verzot op dieren en wist ze al dat ze in die richting verder wou. Naast haar man Jorg en hun drie kinderen, maken haar honden en katten een groot deel uit van haar leven.

Tijdens operaties is ze de rechterhand van An en zorgt ze er mee voor dat de patiënten hun narcose zorgeloos verloopt. Ook staat ze met veel liefde in voor de zorg van de gehospitaliseerde dieren. Een extra aaike of wat extra aandacht kan nooit geen kwaad!

Buiten het assisteren in de praktijk staat ze ook in voor de telefonie en het maken van de afspraken, de leveringen en bestellingen opvolgen, stockbeheer, de praktijk onderhouden... Kortom ze zorgt ervoor dat alles achter de schermen vlot verloopt.